Ga naar hoofdinhoud

Straatentertainment

Op de zaterdag zal Fred Froluk zijn charmes in de strijd gooien en rijd er een kermispaardje rond waarop een zangeres levensliederen van o.a. Wim Sonneveld en Willeke Alberti zal laten horen. Daarnaast zal voor het eerst een Caribische Brassband komen! Ritmo Percussion, de winnaars van Battle of Drums 2019, weet iedereens heupen heen en weer te laten bewegen. Vanaf 15:00 geeft Ritmo Percussion een optreden in het dorp.

Voor de zondag hebben wij een kwakzalver geregeld voor al je katers. Hij is wel van de oude stempel, een echte arts zonder grens. Zalfjes, pilletjes en ongevraagd advies; hij heeft het allemaal. Daarnaast komen de dames van de Flageolettes optreden in de straten van Borne. Van tango tot jazz en van
Balkanklanken tot popnummers. Zij nemen je mee op een muzikale wereldreis. Kijk vooral niet raar op als je een olifant ziet rondlopen.

En ook Danceworkx zal dit jaar niet ontbreken. Verschillende groepen zullen op zondag een optreden geven!  Op zowel zaterdag als zondag zal VELOMAN aanwezig zijn met zijn 3D game. Dit is een omgebouwde auto waaruit vier kokers komen waar je met vier mensen tegelijk PACman kunt spelen. Ga jij de highscore verbreken?

27 & 28 augustus 2022

12.00 – 17.00 uur

Parkeerplaats de Markt

Inschrijven
Back To Top