Ga naar hoofdinhoud

Live muziek!

In de avonden tijdens de Melbuul’ndagen is het feest op het Dorsetplein! Grandcafé de Steeg is organisator van dit feestplein en zorgt ervoor dat we met duizenden kunnen genieten van te gekke livebands, gezelligheid en borrels.

Vrijdag: Fragment 

Op vrijdagavond gaan we helemaal los met coverband Fragment! Spectaculair en verrassend. Sinds jaar en dag is deze Engels-Nederlandse band een hit op festivals en in vele feesttenten. Kort geleden stonden ze nog in de megatent op de Zwarte Cross! Humor, interactie met het publiek, een flinke dosis aanstekelijke energie maakt deze coverband razend populair. Ze gaan er dus een gegarandeerd gezellig feest van maken in Borne op de vrijadagavond!

Zaterdagavond: PPM Band

Op zaterdagavond staat coverband PPM op het podium! Na 30 jaar weet deze coverband zich nog steeds te onderscheiden van de rest. Vijf topmuzikanten en zangeres Loes Lammertink (bekend om haar gouden stem!) zetten een heerlijke show neer. Hun nieuwste formule? PPM REQUEST! Publiek kan via verschillende manier zelf een nummer aanvragen en deze wordt direct uitgevoerd. Een avond waarin je verrast wordt met routine, muzikaliteit en flexibiliteit! Ze waren er tijdens het FC Twente kampioenschap voor 70.000 man, voor 15.000 man in Ahoy, en bij de Heineken Musical Hall deuren worden opengehouden als ze binnenkomen…. maar nu op zaterdagavond 26 augustus staan ze gewoon op het podium in Borne!

Zondag: Polka Powerband Wahnsinn!

Op zondag sluit Wahnsinn de Melbuul’ndagen feestelijk af met Polka & Apres-ski muziek! Acht rasmuzikanten zorgen voor muzikale live-shows welke als een orkaan over het publiek denderen. Live, is hier dus ook écht live! Er komt dus geen bas uit een keyboard, geen tuba uit een accordeons en geen electrodrums. Alle muziek die je hoort komt uit de instrumenten die daarvoor gemaakt zijn! Met Schlager, Alpenparade, Polka, Golden Oldies weet je het zeker: alle remmen gaan los op deze zondagamiddag.

Auf geht’s los! O’zapft ist! Bis Wahnsinn!

25 t/m 27 augustus

Vrij/Za: Vanaf 20:30 uur

Zon: Vanaf 14:00 uur

Dorsetplein

Back To Top