Ga naar hoofdinhoud

Live muziek!

Vrijdag: Broadway
Op vrijdagavond brengt de 6-koppige band Broadway iedereen aan het dansen met hun optredens vol enthousiasme, guilty pleasures en een verrassend repertoire. Één ding is zeker: een feest van herkenning! Zorg dat je in ieder geval zo rond 20:30 uur op het plein te vinden bent. Dan hoef je niets te missen!

Zaterdag: Blizzert!
Zaterdagavond: tijd voor Blizzert! Ben jij klaar voor een nieuwe beleving? Met de 6-koppige band Blizzert heb jij als bezoeker het lot in handen. Hoe? Via de speciale Blizzert App kun je een verzoekje naar het podium zenden! Wie weet staan ze straks vol enthousiasme en enorm veel energie jouw favoriete nummer te spelen. Sla Blizzert – Interapptive Music Experience vast op in je favorieten op je telefoon en vergeet zeker geen nummer aan te vragen. Hmmm, wordt het ‘Viva Hollandia’ of toch ‘Born in the USA’?

Zondag: Wir sind Spitze!
Inmiddels wel bijna vaste prik op de zondagmiddag: Wir sind SPITZE! Zoals ze zelf zeggen: gooi de beste volksmuziek, dance, schlagers en de nieuwste hits in je cocktailshaker en je krijgt de unieke formule van Wir sind SPITZE! Een interactieve show waarin eigen mash-up brouwsels, voorzien van dikke blazers en vingervlugge accordeon, op hoog tempo worden afgewisseld met humoristische acts. Klinkt goed hè? Bijzijn is gewoon meemaken op de zondagmiddag! Een heerlijke afsluiter van vijf dagen Bruisend Borne!

26 t/m 28 augustus

Vrij/Za: Vanaf 20:30 uur

Zon: Vanaf 14:00 uur

Dorsetplein

Back To Top