Ga naar hoofdinhoud

Kids Event

Tijdens de Melbuul’ndagen wordt er aan iedereen gedacht, dus ook voor de kleinste dorpsgenoten valt er genoeg te beleven. Het Kidsevent zet op zondag 27 augustus een echte jungle neer!

Activiteiten tijdens het kidsevent

Betreed de betoverende wereld van de jungle, waar avontuur om elke hoek schuilt en exotische dieren je begroeten! Durf jij de uitdaging aan? Laat je hart sneller kloppen terwijl je van de MEGA jungle glijbaan naar beneden glijdt, ga limbodansend onder de palmbomen door en klim op de rug van de rodeo kameel om deze te temmen. Verzamel al je vrienden en maak je klaar voor een dag vol spannende belevenissen. Zet je stoerste avonturiershoed op en kom naar hét kinds event tijdens de Melbuul’ndagen 2023. Een ticket naar de jungle kost slechts €4,00. Durf jij het aan?

 

Vanaf donderdag 17 augustus liggen de Melbuul’n Jungle kleurplaten in de winkels en kan je deze ophalen, inkleuren om ze vervolgens op zondag 27 augustus in te leveren bij het Kidsevent. Hiermee maak je kans op leuke prijzen!  Zijn ze in de winkel op? Download ze dan via de link.

27 augustus 2023

12.30 – 16.30 uur

Rheineplein

Back To Top