skip to Main Content

Kids Event

Tijdens de Melbuul’ndagen wordt er aan iedereen gedacht, dus ook voor de kleinste dorpsgenoten valt er genoeg te beleven. Het Kidsevent is al jaren een vast onderdeel op de zaterdag en is inmiddels niet meer weg te denken. Sterker nog, het is elk jaar zo’n groot succes, dat we hebben besloten het te verlengen. Voor het eerst zal er daarom twee dagen kidsevent zijn, want twee dagen activiteiten is twee keer zoveel plezier!

Activiteiten tijdens het kidsevent

Tijdens het Kidsevent zijn er weer tal van activiteiten te beleven. Zo staan er springkussens, een mechanische stier, een heuse klimtoren en tal van workshops. Op de zaterdag kunnen de kids onder andere prachtige sleutelhangers en kralenkettingen maken. Ook is de altijd leuke clown funny weer aanwezig die de mooiste glittertattoos zet. De fotocaravan zal deze leuke dag vastleggen en de kinderen kunnen hun beste dansmoves laten zien op de dansmatten.

Op de zondag zal het kidsevent in het teken staan van de boerderij. Ranja komt die dag uit de ranja koe en er wordt geracet met traptrekkers. Ook zondag zijn er verschillende workshops te volgen zoals het maken van graspoppetjes in bloempotten en figuurtjes maken met behulp van een houten plankje en spijkers.

24 & 25 augustus 2019

12.30 – 16.00 uur

Rheineplein

Back To Top