Ga naar hoofdinhoud

Speciaalbierfestival & Wijnplein

Op zaterdag 26 augustus is het weer tijd voor een speciaalbierfestival! Inmiddels kan je niet meer om dit concept heen. En maar goed ook!  Want wist je wel dat er in 1985 precies 23 speciaalbierbrouwerijen in Nederland waren? En dat in 2023 dat cijfer is opgelopen tot 923?! Als je dan even bedenkt dat al die 923 brouwerijen vaak meerdere biertjes uitbrengen, heb je ze vast nog niet allemaal geproefd! Tijdens de Melbuul’ndagen nodigen we je daarom graag uit om speciaal biertjes te komen proeven. Trotse bierbrouwers Burgunder, Bierbrouwerij Borne, Gallivant, Othmar, Texels Bierbrouwerij, Huttenkloas & Brouwhuus ‘t Zwarte Schoap staan voor je klaar met hun lekkerste biertjes.

Drink je liever een wijntje? Geen probleem! Met de Wijnbar van de Barrique is er keuze uit de lekkerste wijnen. Ook voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd want foodtruck ’T Smelt (Oef, zoveel lekkers met gesmolten kaas!) en Grillys foodtruck (o.a. broodjes kippendij, French Taco’s en hun unieke Kapsalon) staan bij het bierfestival.

Vorig jaar stonden we nog op het Rheineplein, maar dit jaar op het enige echte proefplein: Parkeerplaats de Haven! Let goed op alle bierbordjes die je de juiste kant op wijzen, want door de Run-Bike-Run kent de weg er naar toe een paar kleine obstakels. Maar dat mag de pret niet drukken en als je dan aankomt op het proefplein dan heb je dat biertje ook écht verdiend! Ook fijn: je kan dit jaar gewoon met de bekende gele Bornse horecamunt betalen.

PROOGST op de Melbuul’ndagen!

24 augustus 2024

13.00 – 19.00 uur

Parkeerplaats de Haven

Back To Top