Ga naar hoofdinhoud

Braderie

Struin langs de tientallen kramen die de braderie rijk is. De grote variëteit maakt het bijzonder en leuk voor iedereen, er is voor ieder wat wils. Stop onderweg bij één van de vele podia die het dorp rijk is voor een leuke show of geniet van een delicatesse van kramen afkomstig uit het hele land. De braderie staat verspreid door het gehele centrum en worden afgewisseld met andere activiteiten van de Melbuul’ndagen. Slenter met gemak uren rond, voor je het weet begint het avondprogramma al!

Braderie

Op zaterdag & zondag is het tijd voor de braderie! Door het dorp heen kan je kramen verwachten met verschillend aanbod. Van woonaccessoires tot en met kleding, van Jemako producten tot en met handgemaakte sieraden: er is genoeg leuks te vinden. Ook staan er her & der in het dorp verschillende foodtrucks en dat komt goed uit voor de mensen met trek!

De koffiekaravaan

“Een van de hoogtepunten van het jaar is voor ons de Melbuulndagen. Met onze koffietuktuk vind je ons dan ook steevast in ons geweldige dorp. Met onze eigen koffie (gebrand in onze branderij op het station van Borne) maken we graag lekkere koffiespecialiteiten voor je. Als het weer een beetje meezit, dan kun je bij ons ook feestelijke verkoelende ijskoffie scoren!  Tot ziens op de Melbuulndagen!”

De Vries Stroopwafels

Heerlijke vers gemaakte stroopwafels!

Grillys Foodtruck 

Grillysfoodtruck is een truck waar je verse gerechten kunt eten die op een mediterraanse manier zijn gekruid. Ze serveren zowel heerlijke broodjes kippendij als French taco’s! Ze staan ook bekend om hun unieke Grillysfoodtruck kapsalon. Wil je eens een ware smaaksensatie beleven? Je bent van harte welkom!

‘t Smelt

Wij zijn ´t Smelt, we hebben onze oude koeientrailer omgebouwd tot foodtrailer en verkopen allerlei gerechten met kaas. Van kaasfondue tot broodjes pulled pork met kaas je kunt het zo gek niet bedenken. Alles smaakt toch beter met kaas!

Notterse paling en zalmrokerij

Ze roken elke week de lekkerste paling en zalm, hiervoor gebruiken ze gedroogd eiken en beukenhout. Ze doen dit volgens de methode zoals dit vroeger ook gebeurde! De paling en zalm wordt boven een vuurtje gedroogd en op een temperatuur tussen de 70 en 80 graden. Het rookproces duurt ongeveer 3 uur. Op de braderie staan ze met paling, zalm, droge worsten, broodjes hamburger en braadworst!

26 & 27 augustus 2023

Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: 12.00 – 17.00 uur

Gehele centrum

Button Text
Back To Top