Ga naar hoofdinhoud

Openingsborrel

De start van de Melbuul’ndagen zoals de meeste mensen die kennen! Op de donderdagavond wordt het horecaplein officieel geopend en wordt de tap aangesloten. Iedereen uit Borne en omstreken is welkom om gezamenlijk de opening van het oogstfeest te vieren. Ken je dat gevoel van een lekker koud drankje in je linkerhand, op het strand, onder de Spaanse zon? Dat wil je toch elke dag?

Op donderdag 25 augustus 2022 gaan we daarom openen met een heerlijk zonnig thema! Trek je zwembroek of bikini maar weer uit de kast want op de playa van Borne wordt het donderdagavond heerlijk vertoeven. Aan de cocktailbar vind je de lekkerste cocktails en vliegen de strandballen je om je oren. Wat is een opening zonder muziek? Juist, helemaal niets! De Beach vibes knallen door de speakers om deze Beach party compleet te maken tot één van de hoogtepunten van de Melbuul’ndagen. Let op: in verband met de wedstrijd FC Twente – Fiorentina zal het vat aanslaan in de rust plaats vinden. Je kan trouwens gewoon naar het Dorsetplein komen, want de wedstrijd zal te zien zijn op een groot scherm!

Vat aanslaan
Elk jaar slaat een prominente Bornenaar op de donderdagavond het eerste vat aan. Dit jaar konden
we deze eer maar aan één iemand overlaten en dat is vanzelfsprekend Burgemeester Jan Pierik. Al sinds 2020 werkzaam in gemeente Borne, maar nog geen enkele échte editie van de Melbuul’ndagen meegemaakt!

25 augustus 2022

18:00 – 23:00 uur

Dorsetplein

Back To Top