Ga naar hoofdinhoud

Sponsor de Melbuul’ndagen 2023

Als stichting zijn wij trots op het feit dat wij in 2023 voor de 45e keer de Bornse Melbuul’ndagen mogen organiseren. Vele ondernemers van Borne zijn hier uiteraard bekend mee en zij weten hoeveel mensen door dit feest bij elkaar komen en veel plezier hebben. Al 44 jaar zetten de vrijwilligers van de stichting zich eind augustus belangeloos in om elk jaar weer een grootse happening van dit evenement te maken, hierbij houden wij de Twentse cultuur en tradities hoog in het vaandel.

Maar om de Melbuul’ndagen te realiseren zijn wij afhankelijk van sponsoren. Sponsorgeld wordt onder andere gebruikt voor extra feestelijke versiering op en rond het evenement, het opzetten van (nog) meer activiteiten, een extra feestelijke editie van de opening op de donderdagavond en het doorontwikkelen van het evenement de Melbuul’ndagen.

De sponsorpakketten voor 2023 zijn (voorlopig) als volgt:

  • Goud sponsor: €900,00
  • Zilveren sponsor: €600,00
  • Brons sponsor: €300,00
  • Vrienden van: €150,00

Melbuul’n Magazine

Nieuw sinds 2022 is onze eigen Melbuul’ndagen Magazine! Een kleurrijke presentatie van deze editie van de Melbuul’ndagen. Huis-aan-huis verspreidt in een oplage van 10.000 stuks! Dé mogelijkheid voor u om uw bedrijf extra te laten zien. Zowel de Gouden Sponsoren (1/1 pagina advertentie), Zilveren Sponsoren (1/2 pagina advertentie) en Bronzen Sponsoren (1/4 pagina advertentie) zullen we dit jaar terugzien in Melbuul’n Magazine 2023!

Draagt u de Melbuul’ndagen een warm hart toe? Neem dan contact op via sponsoring@melbuulndagen.nl voor specificaties van de sponsorpakketten. Deze kan je ook alvast hier bekijken. Alvast bedankt voor uw bijdrage en tot op de ondernemersborrel!

Back To Top