
PROOGST!
Mogen we je voorstellen aan ons eigen speciaalbiertje PROOGST? Als het dan gaat over vijf dagen bruisend Borne, oogsten, hard werken én dorsen, is het niet gek dat het zittende bestuur haar eigen wens heeft uitgevoerd: er is een eigen oogstbier gemaakt! In samenwerking met de bierbrouwers van Burgunder is er een Borns Boer’n Ale gemaakt. Van oudsher werd dit recept voor bier speciaal gebrouwen voor de landarbeiders die tijdens het oogsten wel zin hadden in een verfrissend biertje. Het lichte biertje (5% alcohol) is fris en zowel kruidig als karakteristiek van smaak.
PROOGST op de goede oogst én PROOGST op het leven!
Waar is PROOGST te proeven?
PROOGST is op donderdagavond verkrijgbaar bij de lange bar op het Dorsetplein, vrijdag bij Borne Culinair en zaterdag bij het Speciaalbierfestival. En als er nog genoeg over is: op zondag ook bij het Formule 1 plein! Kom jij het Melbuul’nweekend ook proeven & proogsten?